Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Petak: Bogat sportski dan

    Ljubitelje sporta u Srbiji danas očekuje veoma bogat sportski dan.
     
    Kao događaj dana verovatno se izdvaja polufinalni meč Rolan Garosa, u koje se sastaju Novak Đoković i Rodžer Federer. Ovaj meč je od posebne važnosti, jer ako Đoković danas pobedi bivšeg broja 1, ne samo da će izjednačiti rekord Džona Mekinroa od 42. pobede u nizu od starta sezone, već će od ponedeljka biti prvi teniser sveta. Meč počinje po završetku drugog polufinala u kojem se sastaju Rafael Nadal i Endi Marej, a koji startuje od 14 časova.
     
    Drugi događaj dana je Fajnal for Evrolige u vaterpolu, koji se održava u Rimu, i gde u polufinalu Partizan  od 19.30 časova igra protiv zagrebačke Mladosti. Crno-beli protiv Zagrepčana igraju za svoje prvo finale elitnog takmičenja posle 35 godina, ali i priliku da se bore za sedmu titulu šampiona ’starog kontinenta’. U drugom polufinalu, od 21 čas igraju Pro Reko i Budva.
     
    Fudbalska reprezentacija Srbije od 13 časova igra prijateljsku utakmicu sa Južnom Korejom u Seulu, dok odbojkaška reprezentacija Srbije u petak i subotu igra mečeve drugog kola Svetske lige protiv Finaca.Oba meča biće odigrana u beogradskom „Pioniru“ od 20 časova.
     
    Sve sportske događaje prenosiće Radio televizija Srbije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE