"Nisotek" dobio Šampionski pehar i 12 priznanja za kvalitet

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Nisotek” dobio Šampionski pehar i 12 priznanja za kvalitet

  Program NIS-ovih motornih i hidrauličnih ulja “Nisotek” dobitnik je Velikog šampionskog pehara Međunarodnog poljoprivrednog sajma za kvalitet proizvoda, kao i sedam velikih zlatnih, četiri zlatne i jedne srebrne medalje za kvalitet.

  Priznanja su uručena direktoru NIS-ove Direkcije maziva Dmitriju Vukolovu, na svečanosti koja je održana u Master centru Novosadskog sajma.

  “NIS prati potrebe tržišta primenjujući najsavremenije tehologije i vodeći računa o zaštiti životne sredine. Ova priznanja su motiv da radimo još bolje, jer nam je zadovoljstvo kupca najvažnije”, rekao je Vukolov.

  Komisija za ocenjivanje kvaliteta proizvoda hemijske industrije Međunarodnog poljoprivrednog sajma dodelila je NIS-ovom brendu “Nisotek” ukupno 12 priznanja.

  Od toga sedam velikih zlatnih medalja uručeno je NIS-u za proizvode “Autoline sint SAE 5W-40”, “Favourit UHPD 10W-40”, “Favourit plus 10W-40”, “Traktol premium SAE 10W-30”, “Agropremium sae 10W-30”, “Transfluid TO-4”, “Antifriz long life 100”.

  Ta naftna kompanija dobila je i četiri zlatne medalje za proizvode “Nisotec 2T Scooter”, “Nisotec 2T garden”, “Autoline SAE 15W-40”, “Autoline PS SAE 10W-40”, kao i srebrnu medalju za “Nisotec 4T garden”.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE