Počela pripremni radovi na izgradnji hotela "Falkenštajner Novi Beograd"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počela pripremni radovi na izgradnji hotela “Falkenštajner Novi Beograd”

  Hotel Falkenštajner biće smešten između Bulevara Mihaila Pupina i Ulice trešnjin cvet na Novom Beogradu. U toku su pripremni radovim za izgradnju luksuznog hotela, koji bi trebalo da bude završen do jula 2012. godine.

  Hotel će biti spojen sa dvanaestospratnom poslovnom kulom sa kancelarijama, a vrednost celog projekta je preko 40 miliona evra.

  Kula i hotel koji će imati četiri zvezdice prostiraće se na 6.000 kvadrata. Kompletan spoljašnji izgled ovih objekata osmislio je poznati arhitekta Boris Podreka, rođeni Beograđanin, koji sada živi u Beču, a svetsku slavu stekao je u Austriji i Francuskoj.

  – Ova kombinacija hotela i poslovne kule sa kancelarijama u jednom kompaktnom objektu na 12 spratova nešto je što će ovaj hotel izdvajati od ostalih. Hotel će imati 171 sobu modernog dizajna, apartmane, vrhunski opremljenu salu za konferencije, sa prostorijom u kojoj se mogu održavati i balovi, spa-centar i salon u prizemlju, kao i parking – kaže Otmar Mihaeler, generalni direktor grupacije za turizam “Falkensteiner Michaeler” (FTMG), koja je pokrenula ovaj projekat u saradnji sa firmom “M.O.F. beta nekretnine”.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE