Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počeo upis u školu „on-lajn“ novinarstva

    Udruženje novinara Srbije (UNS) saopštilo je danas da je počeo upis pete generacije polaznika škole „VebNovinar“ za usavršavanje novinara i studenata u oblasti „on-lajn“ novinarstva, ali i druge poslove u novim medijima.

    Polaznicima će nastavu držati, kako je navedeno, 15 vodećih srpskih profesionalaca iz oblasti internet novinarstva, biznisa, odnosa s javnošću, marketinga, veb dizajna, multimedija…. U školi „VebNovinar“ polaznici će učiti kako se putem Interneta dolazi do informacija i kontakata, kako se piše za „on lajn“ medije i kako se ureduju, kako se veb sajt koristi za odnose s javnošću i ličnu promociju, osnove internet marketinga, oglašavanja i poslovanja.

    Polaznici kursa biće obučeni kako da priču obogate video snimcima, fotografijama, audio snimcima, kako da koriste društvene mreže za novinarstvo, biznis, nalaženje posla, kako mogu razviti i osmisliti vlastiti veb sajt. Nastava počinje 7. maja i odvija se subotom i nedeljom u učionici UNS-a, a školarina iznosi 43.000 dinara i plaća se u tri rate.

    Kandidati treba da poseduju osnovno znanje rada na računaru, s tim da oni koji za predavanja koristite sopstveni lap top računar plaćaju 10 odsto manje od ukupne cene kursa. Prijavljivanje je u toku, a zainteresovani sve informacije mogu naći na internet sajtu: www.webnovinar. org ili dobiti objašnjenja putem telefona na broj: 011 32 36 337 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE