Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zašto se Nikolić ne bi kandidovao za predsednika?

  Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije isključio ponovno kandidovanje na narednim predsedničkim izborima.

  „Samo hoću da vam kažem da nema razloga da se ne kandidujem. Zdrav sam, nisam umoran, i još nisam završio sve poslove koje sam planirao“, rekao je u intervjuu Tasu Nikolić, koji boravi u poseti Sankt Peterburgu.

  On je rekao da je znao da tokom predsedničkog mandata Srbija neće uspeti da reši sve probleme sa Evropskom unijom. „U vreme sledećeg mandata hteo bih da vidim da li će Srbija biti član EU ili ne. Živi bili pa videli“, rekao je Nikolić.

  https://www.bizlife.rs/aktuelno/izjava-dana/izjava-dana-plus-ovu-tominu-izjavu-smo-morali-da-pretvorimo-u-gif/

  „Ne liči na mene da Kariću okrenem glavu“

  Nikolić je potvrdio da se sa predsednikom BK grupe Bogoljubom Karićem video za vreme vojne parade u Moskvi, te da bi se ponovo sastao sa njim, jer, kako je rekao, u tome ne vidi ništa loše.

  „Sastao sam se sa Bogoljubom Karićem, sastao bih se opet i ne mislim da sam išta kriv. Popio sam kafu s njim, kao što bih popio sa svima vama“, rekao je Nikolić za Sputnjik.

  Predsednik je ispričao da ga je Karić tada pitao kada će protiv njega biti ukinuta optužnica, na šta mu je on odgovorio da se time bave pravosudni organi. „I dalje smatram da je optužnica protiv njega (Karića) politički motivisana“, dodao je Nikolić.

  Predsednik Nikolić je precizirao da je sa Karićem bio u Moskvi u istom hotelu, gde ih je za vreme vojne parade smestila ruska administracija.

  „Mi smo stari poznanici i prijatelji. Znate, kada sretnete čoveka koga poznajete u Moskvi, ne mogu da okrenem glavu, jer to prosto ne liči na mene“, naveo je Nikolić.

  Karić je u razgovoru za TV N1 najavio da će se vrlo brzo vratiti u Srbiju, ali da se neće baviti politikom.

  Izvor: Beta, Sputnjik

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE