Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  ZAPOŠLJAVANJE U IKEI: Kompanija traži 30 novih kolega

  Novi talas zapošljavanja u budućoj robnoj kući IKEA u Beogradu otvoren je  i trajaće do 18. septembra.

  Kompanija traži 30 budućih kolega za 12 otvorenih pozicija i to: 7 radnih mesta u odeljenju prodaje, 12 radnih mesta u odeljenju za komunikacije i dizajn enterijera, 4 radna mesta u odeljenju logistike, 2 radna mesta u odeljenju za odnose s kupcima i po 1 radno mesto u odeljenjima za upravljanje poslovanjem, za održavanje objekta, rad sa korišćenom robom, nekretnine i ekspanziju i IKEA Food.

  Prijave zainteresovanih kandidata primaju se putem internet stranice IKEA Srbija gde se mogu naći sve informacije o postupku zapošljavanja, a prvi korak je podnošenje biografije. Nakon pregleda pristiglih biografija, slede telefonski intervjui, potom i razgovori uživo, a završni korak je procenjivanje kandidata kroz tzv. evaluacioni centar, gde se pored poslovnih veština procenjuje i usklađenost ličnih vrednosti kandidata sa vrednostima kompanije IKEA.

  Vrednosti na kojima IKEA temelji svoje poslovanje i traži ih u svojim zaposlenima jesu pre svega: zajedništvo – jer svi zaposleni doprinose napretku i samo zajednički je moguće ostvariti IKEA viziju, odnosno stvarati bolji svakodnevni život za što veći broj ljudi; skromnost i snaga volje – gde skromnost ne znači držati se po strani jer ponekad treba da budemo odlučni kako bismo bili plemeniti; vođstvo ličnim primerom – jer ljude inspiriše ponašanje drugih i zato IKEA zaposleni svojim ponašanjem treba da daju dobar primer kolegama, ali i kupcima; briga o troškovima – jer dobre rezultate možemo ostvariti i uz pažljivo planiranje i raspolaganje resursima; i na kraju težnja ka stalnom usavršavanju – i to kroz postavljanje pitanja i znatiželju.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE