Vučić: Ući ćemo u istoriju kao zemlja koja je najbrže izašla iz užasne krize

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vučić: Ući ćemo u istoriju kao zemlja koja je najbrže izašla iz užasne krize

  Politika vlade u budućem periodu biće rast i potrošnja, najavljuje premijer Aleksandar Vučić i ističe da ćemo ući u istoriju kao zemlja koja je najbrže izašla iz užasno teške krize i koja je postigla izvanredne rezultate u gotovo nemogućim uslovima.

  “Politika vlade u naredne četiri godine, kao odgovor na sva pitanja i moj suštinski odgovor, je da u narednom periodu, posle ozbiljnog perioda štednje, mora da postane politika rasta” rekao je Vučić u intervjuu Tanjugu.

  “Ući ćemo u istoriju kao zemlja koja je najbrže izašla iz užasno teške krize, kao zemlja koja je postigla izvanredne rezultate u gotovo nemogućim uslovima”, ističe Vučić i podseća da smo “na bordovima MMF-a i Svetske banke proglašeni za “zvezdu učenika”, za pjupl stara”, kaže i dodaje da je za to bila potrebna ogromna energija i neverovatna hrabrost.

  “Malo ko u srpskoj političkoj istoriji je smeo da izađe pred narod i da kaže “u užasnoj smo situaciji, moramo da uradimo to i to”, a ne da podiže inflaciju, kao što su u nekim zemljama radili, a onda su morali da smanjuju plate.

  “Mi građanima govorimo šta ćemo tačno da uradimo, teške mere donosimo, sve držimo stabilno, znamo da gubimo politički zbog toga, ali idemo u to da bi Srbiji bilo bolje”, dodao je.

  I, bez obzira na to kako se te reči primaju, ističe da će svakako biti predmet izučavanja i analize kako je ova vlada izvela reforme, a da su ljudi znali da čini dobro našoj zemlji i da u to veruju.

  “Kako ćete da napišete u istorijskim udžbenicima, na primer, da neko nije brinuo o jugu Srbije kad sam ja ovde proveo više vremena nego svi premijeri od 1945. na ovamo. Kako ćete moći da napišete da nema nigde ni jedne fabrike, kad ih ima, da sam nisam u stanju da ih pobrojim. Kako ćete da napišete da tajkuni upravljaju Srbijom, kad tajkuni, po prvi put, njom ne upravljaju”, zaključio je Vučić.

  Izvor: Tanjug

  Foto: Beta, Slobodan Miljević

  What's your reaction?

  Komentari

  • Jes kako da neće

   A da mu neko kaže za ISLAND recimo, da mu kaže za Mađarsku.....za početak.... Sto puta ponovljena laž postaje istina. On će ući u istoriju i rečnike jer Kvisling se BRIŠE kao mala, nebitna, periferna izdaja i u odnosu na Vučića dobija sinonim za RODOLJUBLJE, ČAST, MORAL, a ubacuje se VUČIĆ kao sinonim za veleizdaju kakvu svet ni video ni doživeo nije bilo gde na planeti Zemlji u istoriji čovečanstva.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE