Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  U Bosch fabrici u Srbiji proizvedeno 100 miliona metlica brisača

  Bosch, vodeći dobavljač tehnologije i usluga, beleži važan trenutak poslovanja u Srbiji – proizvodni pogon u Pećincima je proizveo 100 miliona brisača.

  „Veoma smo ponosni što možemo da se pohvalimo činjenicom da se u našoj fabrici ove godine obeležava ovako značajan rezultat. Za nas ovaj broj predstavlja veliki uspeh koji nije bilo moguće ostvariti bez velikog truda i rada koji su uložili svi naši zaposleni tokom poslednjih 8 godina. Zahvaljujući proizvodnji delova za automobile, Bosch je u top 15 najvećih izvoznika u Srbiji“, izjavila je Jovanka Jovanović, generalna direktorka Bosch Grupe u Srbiji.

  „Za nas je broj od 100 miliona proizvedenih metlica brisača ogledalo predanog rada celog tima u fabrici. U planu je da i u budućnosti proširimo svoje kapacitete uvođenjem novih proizvodnih linija i sistema brisača. Radujemo se svemu što nam predstoji i želimo da obeležimo što više ovako značajnih postignuća. Za nas je najvažniji kvalitet proizvoda, a tome doprinosi tradicija duga preko 130 godina, ali i inovacije koje ugrađujemo u svaki detalj, na primer pri sklapanju brisača“, dodao je Jorg Krečmar, direktor Bosch fabrike u Pećincima.

  Kompanija je od 2012. godine uložila oko 117 miliona evra u razvoj poslovanja u Srbiji – od čega više od 18 miliona evra samo tokom 2020. godine.

  U 2021. godini, Bosch fabrika u Pećincima zapošljava oko 1.900 zaposlenih, od toga preko 1.400 radi u proizvodnji i skoro 500 zaposlenih za podršku biznisu, i to od inženjerskih pozicija, logistike do odeljenja podrške.

  Jubilarna sto milionita metlica brisača

  Fabrika pripada diviziji Elektro pokretača kompanije Bosch i od početka rada proizvodnog pogona 2013. godine ređa uspehe i predstavlja primer dobrog poslovanja, kako u Srbiji, tako i u okviru Bosch Grupe na globalnom nivou. Dokaz uspešnog poslovanja je i činjenica da je u oktobru u Pećincima napravljena jubilarna – sto milionita metlica brisača. Takođe, planirano je dalje ulaganje u istraživanje i razvoj, kao i proširenje kapaciteta fabrike.

  Fabrika u Pećincima je 2015. godine osvojila nagradu za najbolju Bosch mladu fabriku. Pored toga nosilac je nekoliko nagrada kupaca sa kojima Bosch sarađuje, kao i priznanja kvaliteta koji pruža širom sveta. Kultura, inovativnost, globalno prisustvo i izvanredan kvalitet čine snage kompanije Bosch. Uz te snage i vrednosti, kompanija nastoji da ispuni želje i očekivanja svojih potrošača, time što isporučuje proizvode koji nude najbolji kvalitet i pouzdanost.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Bosch

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE