Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Represent Communications – PR agencija godine 2015

  Agencija Represent Communications, proglašena je za – PR agenciju godine 2015, od strane Društva Srbije za odnose s javnošću. Pored ove prestižne nagrade, agencija je dobila PRiznanja i u još tri pojedinačne kategorije.

   Za najbolji u kategoriji Krizne komunikacije i upravljanja rizicima, proglašen je projekat „Extreme Summit Team“ – prva ženska ekspedicija na Himelajima, koji je agencija realizovala u saradnji sa Draganom Jaćimovićem, predsednikom Alpinističkog saveza Srbije. U kategoriji Komunikacija društvene odgovornosti, najbolji je projekat „Pomažemo da imaju oni koji nemaju“ realizovan za kompaniju Delhaize Srbija. U kategoriji Korporativne komunikacije, najbolji je projekat koji je realizovan za Fabriku Vlasinka u okviru Coca-Cola sistema.

  -Ušli smo u finale za dodelu PRiznanja sa ukupno devet projekata. Nagradu su dobili najbolji među najboljima. A iza svih stoji Represent kao najbolja PR agencija godine. Veoma sam ponosan i srećan jer ova PRiznanja znače da smo moj tim i ja uradili dobar posao.  Znači da je vredelo što smo se trudili, borili, ponekad rizikovali i da smo vredni poverenja svih naših dugogodišnjih i novih klijenata – istakao je dr Borislav Miljanović, direktor agencije Represent Communications i dodao da će njegov pobednički tim nastaviti da ide istim stopama i narednih godina.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE