Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Približava se istek roka za prijavu na NIS-ov konkurs „Zajednici zajedno“

  Konkurs koji je kompanija NIS raspisala u okviru programa „Zajednici zajedno“ za prijavu projekata u lokalnim samoupravama,  traje  do 8. septembra.

  NIS podseća da pravo na prijavljivanje imaju sve organizacije civilnog društva, javne ustanove, neprofitne organizacije iz 11 gradova i opština u kojima NIS posluje: Beograd, Novi Sad, Čačak, Niš, Pančevo, Zrenjanin, Kikinda, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej.

  Fokus ovogodišnjeg konkursa je podrška kapitalnim projektima, prioritetnim za opštine i gradove u kojima se program realizuje. Konkursom je obuhvaćeno pet oblasti: ekologija, nauka/obrazovanje, javno zdravlje, socijalna zaštita, kultura i sport. U svakoj lokalnoj samoupravi, u skladu sa potrebama zajednice, na osnovu sprovedenog anketiranja građana i istraživanja ključnih oblasti za ulaganje u sredini u kojoj žive, izabrane su do tri oblasti u okviru kojih će zainteresovane organizacije moći da konkurišu.

  I ove godine kompanija  NIS je za  finansiranje projekata izdvojila 110,5 miliona dinara, a odluku o njihovom izboru doneće Komisija sastavljena od predstavnika kompanije NIS i lokalne zajednice.

  Rezultati konkursa biće objavljeni 13. oktobra 2017. godine, a sve informacije o uslovima i propozicijama javnog konkursa „Zajednici zajedno“ mogu se pronaći na internet adresi www.zajednicizajedno.nis.eu.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Komentari

  • Nikola

   Prvo treba da vrate Zrenjaninu i Kikindi sve što je do sada opljačkano a što se i danas pljačka, pa onda mogu ovakve stvari raditi. Ovako to narodu predstavljaju kako se NIS jako brine za lokalne zajednice a sakrivaju suštinu. Drugim rečima, prodaju nam maglu a suština je da se prvo Zrenjanin i Kikinda obeštete jer svakog dana nafta i gas izlaze iz zemlje a zrenjanin i Kikinda nemaju ništa od toga. U normalnim zemljama to je pravedno rešeno, a ako mi ne veruju neka se raspitaju kako je to urađeno u Teksasu gde najviše koristi od nafte i gasa imaju Dalas, Hjuston i ostali gradovi gde se eksploatiše nafta, što je sasvim normalno, dok u Srbiji to tako nije, na žalost Zrenjanina, Kikinde i ostalih mesta u Vojvodini gde se crpe nafta i gas.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE