Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Praznično radno vreme prodavnica i pijaca u Beogradu

  Dežurne prodavnice pretežno prehrambene robe hipermarketi, supermarketi, superete i mini-marketi moraju sutra, 31. decembra da rade najmanje od 9 do 18 časova, saopštio je gradski Sekretarijat Beograda za privredu.

  Navodi se da u nedelju, 1. januara, dežurni prodajni objekti mogu biti zatvoreni.

  U ponedeljak, 2. januara, moraju da rade najmanje od 9 do 12 časova, kao i u utorak, 3. januara.

  Zelene pijace sutra, 31. decembra radiće od 6 do 19 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi, saopštilo je Javno komunalno preduzeće „Gradske pijace“.

  Na Badnji dan u petak, 6. januara prodavnice pretežno prehrambene robe hipermarketi, supermarketi, superete i mini-marketi moraju da rade najmanje od 9 do 18 časova.

  Na Božić 7. januara dežurni prodajni objekti mogu biti zatvoreni.

  Pijace „Zemun“, „Banovo brdo, „Bele vode“ i „Dušanovac“ će 1. i 7. januara raditi skraćeno od 6 do 13 časova. Sve zelene pijace 2. januara radiće od 6 do 13 časova.

  Garaža na pijaci „Zeleni venac“ neće raditi 1. i 7. januara, dok će ostalim danima raditi po redovnom poslovnom radnom vremenu od 6 do 21 čas.

  Otvoreni tržni centar „Novi Beograd“ sutra, 31. decembra radiće uobičajeno od 8 do 16 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi.

  Na pijaci „Dušanovac“ prodaja iz vozila obavljaće se 31. decembra do 22 časa, 1. i 7. januara neće se obavljati, dok će 2. januara ovaj deo pijace raditi od 14 časova.

  Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom „Miljakovac“ 31. decembra će raditi uobičajeno od 6 do 19 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi.

  Tržni centar „Krnjača“ (cvetna pijaca) će 1. i 7. januara biti zatvoren.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE