Početkom oktobra prva konferencija o content i digital marketingu u Srbiji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Početkom oktobra prva konferencija o content i digital marketingu u Srbiji

  Ako volite marketing i komunikacije,  vreme je da rezervišete 3. i 4. oktobar 2016. u svom kalendaru. Tada će agencija Represent Communications i The Content Studio organizovati CONTENT EXPERIENCE, prvu konferenciju o content i digital marketingu u Srbiji, u hotelu Metropol Palace.

  Tokom dva dana, kroz inspirativne razgovore, prezentacije, predavanja, vodeći stručnjaci iz Amerike, Izraela, Evrope, ali i Srbije i regiona – govoriće o content marektingu, značaju i ulozi influensera, mobile i native advertisingu, mogućnostima i prednostima distribucije sadržaja, merenju rezultata i njihovom uticaju ne samo na komunikacijski, već i poslovni uspeh.

  Samo neki od predavača biće: Robert Rose – strateški savetnik američkog Content Marketing instituta, Danica Kombol – vlasnik i direktor američke agencije Everywhere, posvećene influenser marektingu, Nenad Senić – glavni urednik slovenačke agencije za content marekting PM, poslovni mediji i veliki poznavalac content marketinga koji je svoje iskustvo u ovoj oblasti sticao i u regionu i u čitavom svetu, Lazar Džamić – kreativni strateg u različitim oblastima content i digital marketinga, doskorašnji sef tima za brand strategiju u Google-u.

  Svoje mesto na događaju, svi zainteresovani mogu rezervisati isključivo putem zvaničnog veb sajta www.contentexperience.rs , gde mogu pogledati i detaljne informacije o konferenciji. Najbrži mogu iskoristiti promotivni period, od 15. do 31. avgusta, kada će cena kotizacije za dva dana iznositi 150 EUR, dok će tokom septembra iznositi 170 EUR.

  Content Experience je neizostavan događaj za sve koji se bave marketingom i komunikacijama, sve koji se raduju učenju i novim idejama, koji vole izazove i nova iskustva.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE