Oni su pobednici Intesa Farmer konkursa

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Oni su pobednici Intesa Farmer konkursa

  Banka Intesa proglasila je pobednike četvrtog po redu godišnjeg Intesa Farmer izbora za najuspešnije poljoprivrednike.

  Prema oceni stručnog žirija, za pobednike konkursa izabrani su Vladimir Pavasović iz Sremske Mitrovice u kategoriji Intesa Ratar, Petar Dobrković iz Bačke Topole u kategoriji Intesa Voćar, Antal Januško iz Novog Orahova u kategoriji Intesa Stočar i Renata Nađ iz Žablja u kategoriji Intesa Povrtar, dok je Milanka Trtović iz Nove Varoši nagrađeni učesnik konkursa u kategoriji Intesa Slow Food za malog poljoprivrednog proizvođača koja je uvedena ove godine u partnerstvu sa udruženjem Slow Food Srbija.

  Najuspešnije učesnike konkursa Banka Intesa nagrađuje putovanjem na manifestaciju Slow Food sajam dobrih ukusa u Štutgartu (Markt des guten Geschmacks – die Slow Food Messe), kao i vaučerima u vrednosti od 100.000 dinara za kupovinu repromaterijala.

  “Ova godina donela je dobre rezultate u sektoru agrara i rast proizvodnje koji smo svi priželjkivali. U skladu sa ovim trendom Intesa je zabeležila dinamičniju tražnju, a tako i povećanje kreditne aktivnosti.”

  Banka je tokom prvih devet meseci 2016. godine ostvarila značajan rast kreditne podrške registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, čime smo, verujem, doprineli i uspehu klijenata koje sada nagrađujemo, izjavio je član Izvršnog odbora Banke Intesa Darko Popović.

  Na četvrti ciklus konkursa Intesa Farmer prijavilo se više od 550 poljoprivrednika. Projekat Intesa Farmer pokrenut je 2013. godine u želji da ukaže na ulogu koju sektor poljoprivrede ima u razvoju srpske privrede, ali i da kroz afirmaciju najuspešnijih poljoprivrednika na još jedan način pruži podršku njegovom daljem napretku.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE