Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Dalibor Bogićević, Grant Thornton

  Pri dolasku u naše redove nije tražio poseban prostor, a već na prvom intervjuu je zablistao. Talentovani Dalibor. Drugačiji, kvalitetan i spreman, brzo se pokazao kao odan kolega. I mio.

  U početku je, u svom sektoru, od muških članova prolazio kroz nesvesnu inicijaciju, uspevajući da duhovitošću prevaziđe svaku situaciju. Za tili čas je postao neizostavan deo prvog jutarnjeg druženja, kao čajni znalac i dobrih fora tvorac. Zabavan i smešan, ako treba i utešan. Naoko tih i povučen, na šalu navučen. Njegov grohotan smeh, s četvrtog sprata u prizemlju može da izazove potres.

  Kad te zavoli, podvale ti pravi i sumnje nema da „njegov đavo“ nikada ne drema. Zabavne i, neko bi rekao, pomalo podrugljive crteže pravi, Ivanu svakog jutra zbog visokih frekvencija „davi“. Kad Kseniju glumi, namerno šuška i šalje je kod logopeda dugouška. Prirodno voli da se šunja i prikrada, a skoncentrisane i zamišljene koleginice, a ponekad i kolege, prepada i to kad se njegovom prisustvu osoba najmanje nada.

  Obavezama okupiran, pravi se da nije sportski tip, a kad ga pažljivo čuješ, ima znanja i elana i za proteine i za teretane „trip“. Proste slatkiše izbegava, zdravu hranu, uz devojče u redovni program svrstava. Sport prati iz hobija, jer za nešto ozbiljnije vremena nema, pa čak ni da odrema. Kvizova i društvenih igara ljubitelj i ekipe svake poželjan član, Crvene zvezde veliki je fan.

  Zahvaljujući njemu, poslovni problemi postaju prašina, a kad ti zatreba mir, uz njega prija i tišina. U računovodstvu okretan kao čigra, za poreze mag, a u reviziji bi mesto imao, jer je kvalitet nasporan, a on nama drag. Znanja i radnog elana ima na izvoz, još da nauči da ceni i slobodno vreme, pa da bude kao Soko voz.

  Kolega, prijatelj, brat, zlata vredan, Dalibor može biti samo jedan.

  Izvor: BIZLife Magazin

  Foto: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE