Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Klinton vs. Tramp: Runda broj 2 (HITOVI)

  Kao i prva, i druga TV debata između predsedničkih kandidata Hilari Klinton i Donalda Trampa obilovala je međusobnim optužbama.

  Debata je održana na Univerzitetu Vašington u Sent Luisu, a moderatori su bili voditelj CNN-a Anderson Kuper (Cooper) i Marta Radac (Martha Raddatz) sa ABC-a.

  Donald Tramp: „Ja želim da smanjim poreze, jer nam firme odlaze iz zemlje zbog poreske presije. Smanjujemo poreze s 35 na 15 odsto. Režemo i poreze za srednju klasu. Ona diže vaše poreze jako visoko, a to će uništiti ovu zemlju. Ja želim spustiti poreze, ona ih želi dići, to je razlika između nas.“

  Hilari Klinton: „Sve što ste sada čuli od Trampa nije istina. Zabavno je čuti kako neko ko 20 godina nije plaćao federalne poreze govori o ovome.“

  Donald Tramp: „Ova zemlja je jako podeljena, i to zbog ljudi kao što je ona. Ona ima mnogo mržnje u svojem srcu. Ova zemlja ne može sebi da priušti još 4 godine Obame, a to bi ona bila“.

  Hilari Klinton: “ Trampovi komentari su dar za teroriste. Mi nismo u ratu s islamom, nego s teroristima“.

  Donald Tramp: “ Sporazum koji je potpisao njen muž, NAFTA, bio je jedan od najgorih u istoriji. Isto kao što je htela i TTIP, ali sada laže da ga nije podržavala, kao što je lagala o mnogim stvarima. Ona o raznim problemima već dugo govori, ali nikada ne napravi ništa“.

  Donald Tramp: „Nisam ponosan na to (objavljene snimke na kojima se čuje kako Tramp pre 11 godina govori o tome kako ljubi i hvata žene za polne organe bez njihovog pristanka), ali ono što je on radio ženama je puno gore. Niko u istoriji Amerike nije toliko zlostavljao žene kao Bil. Hilari je i sama napadala te žene. Četiri te žene su ovde večeras. Jedna mlada žena koja je silovana s 12 godina tu je večeras, a njoj su se Klintonovi smejali. Klinton je morao da plati odštetu jednoj od žena koja je maltretirana. Moje snimke su samo reči, ono što je on radio je puno gore“.

  Hilari Klinton: „Umesto da govorimo o kampanjama i agendama, on bira govoriti o ovome. Moja prijateljica Mišel Obama je rekla, kada oni pucaju ispod pojasa, ostanimo na visokom nivou. Došlo je do toga da sada svi u Americi već vide koji je Trampov stav prema ženama. Tramp se nikada ne izvinjava ljudima. Nije se izvinio roditeljima ubijenog vojnika koje je izvređao, kao ni zbog rasističke laži da Obama nije rođen u SAD-u. Tramp duguje ovoj zemlji i Obami izvinjenje“.

  Finale

  Hilari Klinton: „Drago mi je da čovek kao Trump nije predsednik“.

  Donald Tramp: „Da, jer bi ti tada bila u zatvoru“.

  Izvor: BIZLife, Agencije

  Foto: Beta, AP Photo/Patrick Semansky

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE