Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  G-Drive Diesel na GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji

  Na svim GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije počela je prodaja premijum dizel goriva G-Drive Diesel. Reč je o derivatu koji se dobija od domaćeg visokokvalitetnog dizela Evro 5, proizvedenog u modernizovanoj Rafineriji nafte Pančevo u koji se dodaje kompleks aditiva poslednje generacije. Novi G-Drive Diesel povećava snagu i performanse motora i pruža profesionalnu zaštitu sistema za gorivo.

  U poređenju sa standardnim evro dizelom, upotrebom unapređenog goriva G-Drive Diesel, obezbeđuje se efikasnije sagorevanje goriva, samim tim i veća snaga, bolja startnost i stabilniji rad motora.

  Pored poboljšanih performansi motora, G-Drive Diesel pruža i zaštitu čitavom sistemu za gorivo. Novo gorivo sadrži i komponentu za zaštitu od korozije koja smanjuje rizik od kvara i omogućava duži radni vek motora.

  Kompanija NIS obezbedila je i dodatne pogodnosti za potrošače prilikom kupovine novog premijum dizela. Svi korisnici kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ dobijaju dodatne bonus poene u iznosu od jedan odsto za svaki kupljeni litar G-Drive Diesel, dok se uz Super karticu ostvaruju dupli poeni. Kompanija NIS u narednom periodu planira plasman goriva G-Drive Diesel i na GAZPROM benzinske stanice u regionu.

  Više informacija o samom gorivu, kao i tačan spisak benzinskih stanica na kojima je gorivo G-Drive Diesel dostupno, može se pronaći na internet stranici www.gazprom-petrol.rs Osim toga, kupcima je na raspolaganju i kol centar NIS-a sa brojem telefona 0800 008 888. Pozivanje ovog broja je besplatno.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE