Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  FIJAT PONOVO RECIKLIRA: Popust od 2.500 evra na sve modele

  Fijat Krajsler automobili Srbija ponovo pokreće akciju reciklaže starih automobila, uz popust od 2.500 evra prilikom kupovine svih novih modela iz programa Fijat, Alfa romeo, Krajsler.

  Novost je da stari automobili ne moraju da budu registrovani na vlasnika i dovoljno je imati ovlašćenje da bi se popust ostvario. Dovoljno je da automobil za reciklažu bude kompletan.

  Posle letnje pauze Fijat je procenio da ta akcija donosi komercijalne rezultate, ali i znatno utiče na ekološku svest u Srbiji.

  U Fijatu kažu da je cilj da se obustavi nekontrolisani uvoz polovnih ekološki istrošenih vozila sa Zapada i da se domaćem kupcu uz pristojnu cenu i povoljan kredit ponudi alternativa.

  „Odlučili smo da popust od 2.500 evra za reciklažu damo na sve modele, što znači da će cena 500L, koji se proizvodi kod vas, biti 9.990 evra. U prethodnoj akciji do sada reciklirali smo 1.000 vozila“, navodi komercijalni direktor Fijata Umberto Janučeli.

  „Fijat je objavio da će svi kupci novih automobila koji se odluče da kupe automobile na metan dobijati poseban popust. Za određene modele ukupni popust biće i do 7.000 evra. Metan je odličan i ekološki najprihvatljiviji pogon“, objašnjava Janučeli.

  Izvor: RTS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE