Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Evo kako se hvata „zeleni talas“. Taksista prošao 236 semafora „u cugu“ (VIDEO)

  Vozač ste? U Beogradu? Da li vam se sviđa kako su „sinhronizovani“ semafori? Da li ponekad imate sreće da uhvatite „zeleni talas“? Teško? Isti problemi muče i Njujork, ali ovaj vozač uspeo da pobedi saobraćajnu signalizaciju.

  Vozač Ubera Noa Forman uspeo je da prođe pored 236 semafora „u cugu“.

  Interesovanje da pobedi saobraćajni sistem javilo se u njemu 2014. godine, kada je video svog kolegu da prolazi kroz 55 uzastopnih zelenih svetala. Forman je 2014. godine uradio 100 puta, ali je 3. decembra ove godine uradio rekordnih 236 puta.

  On kaže da se i pored čestog menjanja sistema saobraćajne signalizacije on lepo snalazi i najavljuje novi rekord – 500 prolaza „kroz zeleno“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YouTube screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Sizif

   U Njujorku se (van saobraćajne gužve, dakle obično noću) semafori pale kako im se približavate kolima. "Igrao" sam se ovim sistemom namerno ubrzavajući na nekim deonicama, pa usporavajući, i bez greške bi me uvek dočekalo zeleno svetlo na svakom semaforu. Dakle ovaj taksista je samo iskoristio taj sistem (i naravno napravio najveću moguću putanju iskoristivši verovatno sve semafore koji su podešeni na taj način), a možda je pravio i neke krugove, inače bi 236 semafora koji se pale "klasičnim" zelenim talasom bilo popuno nemoguće pogoditi...

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE