Entoni Burden: On je probao SVE, ali ovu hranu nikad neće jesti (a ne bi trebalo ni vi)

Entoni Burdena (Anthony Bourdain), koga možete videti na kanalu „24 kitchen“ u emisiji „No reservations“, prati reputacija da je probao… pa skoro svu hranu, i to barem jednom. Od očiju foke na Arktiku, do baluta (embrion patke ili pileta koji je skuvan i jede se u ljusci, to je hrana koja se može naći na ulicama Filipinima), do meksičke nenormalno ljute pite.

Ne zazire od toga da proba nešto što bi drugima bilo u najmanju ruku – gadno. Ali, postoji nešto što ne bi više nikad jeo – pored islandske, fermentisane ajkule i rektuma Namibijskog vepra, to je hrana koja se dobija u avionu.

U razgovoru za emisiju „Bon Appetit“, Burden je otkrio da nikada ne jede hranu na avionskim putovanjima, kojih ima mnogo jer putuje svetom uzduž i popreko. „Nikada se niko nije osetio bolje nakon obroka u avionu. Mislim da ljudi jedu u avionu samo zato što im je dosadno. Ne jedem u avionu, volim da stignem gladan.

Čak i kada putuje iz Njujorka, do Tokija ili do Novog Zelanda, Burden odbija da jede, ponekad kako kaže naruči dosta sira i još više pića.

Možda bi avionske kompanije trebalo da razmisle o serviranju kobrinog srca koje i dalje kuca, jer je to nešto što je ovaj autor i šef sigurno jeo.

[preporucene_vesti ids=“114547, 79446″]

Izvor: BIZLife

Foto: Youtube/Printscreen

Piše: N.V.

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium.rs | Copyright © 2025. bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE