Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Edukacija kao bitan deo razvoja karijere

  Pune tri godine nakon pohađanja General Management Programa Mokrogorske škole menadžmenta, mogu slobodno da kažem da je to trening koji je imao najveći uticaj na moj profesionalni razvoj. Razlog za to delimično leži u pravilno odabranom trenutku za pohađanje, što je takođe jako bitno, ali ono što je po mom mišljenju još značajnije je specifični koncept samog programa”, ističe Vladimir Tipsarević, Corporate Affairs Manager u kompaniji JTI Serbia.

  U pitanju je menadžment program koji priprema menadžere za uloge na višem nivou i sa multidisiplinarnom odgovornošću. GMP unapređuje znanja i veštine iz ključnih oblasti menadžmenta i razvija sadašnje i buduće menadžere koji kao lideri promena doprinose unapređenju performansi i realizaciji strateških ciljeva svojih organizacija. General Management Program razlikuje se od svih drugih po specifičnom ambijentu Mokre Gore u kome se održava kao i po mnoštvu dodatnih vrednosti koje pruža, kao što su analiza HOGAN testa i testa Emocionalne inteligencije, Business Strategy Game – Simulaciji poslovne strategije, Career coach-u, Wellness coach-u, alumni grupi koja broji preko 100 alumnista i još mnogo drugih aktivnosti.

  Program je namenjen najtalentovanijim menadžerima kompanija, organizacija i institucija, menadžerima na pozicijama srednjeg nivoa koji se pripremaju za napredovanje, menadžerima koji rade sa inostranim partnerima, kao i vlasnicima i direktorima malih i srednjih preduzeća.

  Modul 1 održava se od 09-15. oktobra 2016, a  Modul 2 od 13-19. novembra 2016.

  Pogledajte više informacija o General Management Programu-u OVDE

  [preporucene_vesti ids=“232209″]

  [preporucene_vesti ids=“233926″]

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE