Delez upozorio na zloupotrebu brenda Maxi

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Delez upozorio na zloupotrebu brenda Maxi

  Kompanija Delez Srbija (Delhaize) obavestila je i upozorila kupce da je došlo do zloupotrebe brenda Maxi i to tako što je otvoren sajt putem koga se potrošači pozivaju da učestvuju u navodnoj nagradnoj igri, odnosno konkursu i osvoje vaučere za kupovinu u određenom iznosu.

  „Kompanija Delez Srbija i Maxi apeluje na svoje kupce da ne učestvuju u pomenutoj navodnoj nagradnoj igri, odnosno konkursu na ovom, ili bilo kom drugom neovlašćenom sajtu kako ne bi došli u situaciju da budu deo bilo kakvih nelegalnih inicijativa ili žrtve prevare,“ navode iz kompanije.

  U Delezu napominju kao vlasnik maloprodajnog formata Maxi ne stoje iza sporne nagradne igre, odnosno konkursa, te da pravnim putem preduzimaju sve neophodne mere ka nadležnim institucijama kako bi se zaustavilo i sankcionisalo  pomenuto grubo kršenje prava intelektualne svojine.

  Svi nagradni konkursi i nagradne igre koje organizuje Maxi objavljuju se isključivo putem jedine zvanične Maxi veb stranice: http://maxi.rs/ odnosno Maxi Fejsbuk stranice:  https://www.facebook.com/Maxi.Srbija/?fref=ts.

  Izvor: BIZlife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE