Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BOGATSTVO NA KAMPANJU: Tramp sipa, a Hilari rasipa

  Donald Tramp je duplirao troškove predsedničke kampanje u toku prošlog meseca, ali, američki milijarder i dalje troši daleko manje od protivkandidata Hilari Klinton.

  Novi finansijski izveštaji pokazuju da je kampanja republikanskog pkandidata u julu koštala 18,5 miliona dolara. Poređenja radi, demokratska kandidatkinja je potrošila najmanje 38 miiona, prenosi AP.

  U proteklih par nedelja, Tramp je izdvojio dodatnih dva miliona za svoju kampanju, a u proseku od početka trke za mesto američkog predsednika, njegova kampanja prosečno košta 37 miliona, dok Klintonova troši svakog meseca po 52 miliona.

  Tramp je ušao u fazu intezivoranja kampanje, zbog čega je odvojio pet miliona dolara za emiortovanje njegovih TV spotova. Klintonova je do sada imala više TV emitovanja predizbornih spotova.

  Prošlog meseca, Tramp je angažovao nove kosultante za potrebe svoje kampanje, navodi se u izveštaju Federalne komisija. Krajem jula je platio 100.000 dolara za analitičare sa Kembridža koji su ranije sarađivali sa Tedom Kruzom.

  Izvor: Blic

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE