Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Beauty trendovi predstojeće sezone

    Ako pogledamo trendove sa njujorških, londonskih, pariskih i milanskih modnih ovog proleća i leta nosiće se nekoliko klasičnih beauty trendova i pokoji novitet.

    1. Šljokaste i metalik oči
    Ove godine biće dozvoljeno nositi šljokice, koliko vam god to srce zaželi. Možete biti diskretni sa sjajem ili pak pokazati svu svetlucavost pigmentiranih senki – i za dnevne, a pogotovo za noćne kombinacije. Isto važi i za metalik senke, posebno zlatne, bronzane i srebrne nijanse. Uokvirite ih crnim ajlajnerom i maskarom, a ostatak makeupa neka bude minimalistički – bez jakog ruža ili rumenila. Samo trunka boje na obrazima i lagano obojeni sjaj na usnama. 

    2. Negde između bronzera i rumenila…
    U 2012. najpopularnija će biti nijansa breskve, za onaj „suncem poljubljeni“ izgled bez svetlucavih čestica. Nađite bronzer s istim podtonom, ili preko svog uobičajenog bronzera nanesite koralno rumenilo da mu date malo više boje. Ostatak lica neka bude potpuno jednostavan i „ogoljen“ – na očima samo maskara, na usnama sjaj.

    3. Trepavice kao kod lutkice
    U trendu su guste i dugačke, čak „preterane“ trepavice.  Ovo je savršena prilika da se izvežbate u stavljanju veštačkih trepavica. Naglašene oči kombinujte s prirodnim rumenilom i jednostavnim usnama naglašenim samo sjajem.

    4. Jednostavni bež/karamel šminka
    U trendu će biti i potpunu tonska ujednačenost na licu, odnosno varijacije iste svetlo smeđe-bež-karamelne porodice boja na očima, obrazima i usnama. Za večernje sate make up samo malo intenzivirajte.

    5. Mačje oči
    Sve varijante linija su dozvoljene – ravne ili iskošene, deblje ili tanje, kratke ili duže, diskretne ili veoma naglašene. I ne moraju uvek biti u crnoj ili smeđoj boji – isprobajte zelenu, narandžastu ili ljubičastu.

    6. Crvene usne, crveni nokti
    Kombinujte nijansu ruža s bojom laka na noktima. Usprkos uvreženom mišljenju da crveni ruž nije za svakoga – to je čista zabluda – važno je samo da odaberete koja nijansa vam bolje odgovara – svetlija ili tamnija nijansa te s narandžastim (za tamniju put) ili s plavim podtonom (za svetliju put). Ovaj look u kombinaciji s jednostavnim makeupom, eventualno s crnim „cat eye“ ajlajnerom  odaje dašak pedesetih godina.

     7. „Mokra“ kosa
    I to na sve moguće načine – raspuštena ili podignuta, raščupana ili zaglađena.

    8. Duga kosa – podignuta ili zavezana
    Ako se baci pogled na frizure koje su modeli nosili na revijama za proleće – definitivno u oči upada to da raspuštena kosa više nije „in“. Duga kosa jeste, ali samo ako je podignuta ili zavezana, a to se može napraviti na mali milion načina – uzmete osnovu poput punđe, pletenice ili repa – i onda odaberete neku od bezbroj varijacija na tu temu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE