Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Od sada transfer novca i u menjačnicama

    Nakon što je na snagu stupio Zakon o platnim uslugama, registrovana je prva platna institucija u Srbiji – kompanija Tenfore, ovlašćeni zastupnik Western Union-a. Dodeljene dozvole Narodne Banke Srbije omogućiće novim platnim institucijama poput Tenfore-a da mrežu svojih zastupnika prošire i na menjačnice, maloprodajne objekte, kompanije mobilne telefonije, a time i brži i lakši prijem i slanje novca za klijente po celom svetu.

    „Kao kompanija koja više godina pruža usluge transfera novca, pozdravljamo novi Zakon o platnim uslugama. Srbija je na ovaj način uhvatila korak sa Evropom, jer sve što je NBS tražila od nas za dobijanje licence Platne institucije, u velikoj meri se poklapa sa uslovima za dobijanje slične dozvole u EU. U Americi, EU već duži niz godina, pored banaka i pošte, uslugu brzog transfera novca mogu da obavljaju i menjačnice i drugi maloprodajni objekti. Od danas to je moguće i u Srbiji, i Tenfore je potpuno spreman da ovu vrstu usluge ponudi svim maloprodajnim objektima koji su za to zainteresovani“ – objašnjava Mario Miljuš, direktor kompanije Tenfore koja je ovu značajnu dozvolu dobila već prvog dana stupanja na snagu novog Zakona o platnim uslugama

    Osim u Pošti Srbije i još 22 banke u regionu, kompanija Tenfore planira da svoju mrežu zastupnika proširi na više menjačnica i drugih maloprodajnih objekata u Srbiji. Do kraja 2015. godine, tokom promotivnog perioda, svaka menjačnica može uvesti Western Union bez dodatnog ulaganja i depozita, o potpunom trošku kompanije Tenfore.

    Za sve nove zastupnike potpuno besplatno uvodimo Western Union što im pored dodatnog prihoda između ostalog obezbeđuje i potpuno automatizovanu obradu transfera novca, besplatan softver i obuku zaposlenih, kao i nove klijente.“ – objašnjava Mario Miljuš.

    Mrežu zastupnika kompanije Tenfore od preko 2.000 šaltera čine: Pošta Srbije, Sberbank, VTB i Opportunity banka u Srbiji, kao i 20 banaka u BiH. Pošta obuhvata preko 1200 lokacija u 800 mesta širom Srbije na kojima veoma brzo i lako možete podići novac poslat iz inostranstva.

    Kompanija Tenfore jedan je od vodećih Master agenata Western Uniona ne samo u Srbiji već i u regionu. Za svoju, više nego uspešnu saradnju sa Western Union-om i Poštom Srbije, Tenfore je dobio značajna priznanja. Tenfore je uspeo da svojim marketinškim aktivnostima i kvalitetom servisa doprinese da Pošta Srbije nekoliko godina uzastopce bude pošta sa najvećim rastom u Evropi.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE