Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kiril Kravčenko održao predavanje studentima Fakulteta tehničkih nauka

    Kiril Kravčenko, generalni direktor kompanije NIS, održao je predavanje studentima Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Kravčenko je predavanje održao u svojstvu gostujućeg profesora ovog fakulteta, na temu „Šta sve morate znati da biste postali generalni direktor“.

    Predavanje na temu liderstva sačinjeno je na osnovu ličnih iskustava, kao i istraživanja koje je prvi čovek NIS-a sproveo zajedno sa svojim kabinetom i biznis školom INSEAD intervjuišući 20 menadžera najvećih svetskih kompanija. Cilj izlaganja bio je da se budućim mladim liderima predoče znanja i veštine koji su neophodni za uspeh u poslovnom svetu.

    Studenti su, između ostalog, imali prilike da čuju o značaju obrazovanja, neposrednog rada u industriji, upravljačkog iskustva i teško uhvatljivim kategorijama poput harizme i strasti za poslom koji radite.

    Predavanje je izazvalo interesovanje velikog broja studenata koji su nakon izlaganja postavljali pitanja i aktivno učestvovali u diskusiji.

    Kao uspešan menadžer i poslovni čovek, Kiril Kravčenko paralelno razvija i akademsku karijeru. Kako poseduje zvanje doktora ekonomskih nauka, generalni direktor NIS-a predaje na Hemijsko-tehnološkom univerzitetu „Mendeljejev“ i Univerzitetu „Gubkin“ u Moskvi, a takođe je i gostujući predavač Departmana za industrijski inženjering i menadžment na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Autor je više od 100 knjiga i naučnih publikacija. U profesorskom radu mu asistira šef kabineta, Nadežda Kokotović.

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE