Sve o koučingu i njegovoj primeni u biznisu: Where Coaching Meets Science

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sve o koučingu i njegovoj primeni u biznisu: Where Coaching Meets Science

  Atria Group SEE i Erickson International organizuju drugu regionalnu koučing konferenciju „Where Coaching Meets Science“ koja će se održati 22. marta 2016. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

  Više od 150 koučeva, internacionalnih koučing trenera, HR menadžera i stručnjaka iz sfere biznisa, okupiće se na jednom mestu kako bi podelili svoja iskustva i prakse iz oblasti koučinga.

  Konferencija „Where Coaching Meets Science” je jedinstvena prilika da delegati saznaju sve o koučingu i njegovoj primeni u biznisu. Kroz predavanja, i dva kruga interaktivnih radionica koje će voditi međunarodno priznati koučing eksperti, učesnici će otkriti zbog čega se koučing uspešno primenjuje u svetu biznisa kao praktičan, snažan alat za organizacioni i lični razvoj, već više od dve decenije.

  Cilj koučinga je unapređenje rezultata i učinka klijenata u najrazličitijim poslovnim i životnim oblastima. Koučing ima ulogu pokretačke snage koja oslobađa ljudski potencijal za stvaranje novih i kreativnijih ideja, modela i ponašanja koji vode do uspeha.

  Poznati svetski stručnjaci iz oblasti koučinga već su potvrdili svoje učešće na konferenciji. Neki od njih su: Julie Hay, John Blakey, Christopher i Sheila Cooke, Sava Dalbokov, Amy Brann i Zsolt Vantulek.

  Učešće i razmenu iskustava sa najpriznatijim svetskim koučing ekspertima, delegati obezbeđuju popunjavanjem online prijave na sajtu konferencije

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE