Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novi emotikoni na Facebooku, jedan već dominira

  Kao što je i najavljivao, Facebook je uveo veliku novost koja će najviše razveseliti one koje su vapili za ostalim opcijama osim "lajkova", a tim povodom se oglasio i sam Mark Zuckerberg.

  Vest o uvođenju novih emotikona u Facebook "reakcije" glasno je odjeknula svetom društvenih mreža, a vlasnik najpoznatije i najpopularnije je imao konkretno objašnjenje ovakvog poteza.

  "Nije svaki trenutak koji želite da podelite srećan. Ponekad želite podeliti i nešto tužno ili frustrirajuće. Naša zajednica već godinama traži dislike dugme, ali ne zato da bi ljudima rekli kako im se ne sviđaju njihovi postovi."

  Ljudi žele izraziti suosjećanje i izraziti veći broj emocija", napisao je Zuckerberg, priznajući da je i sam dugo razmišljao o ovoj promjeni.

  "Moj tim i ja smo dugo razmišljali o pravom načinu na koji je ovo trebalo napraviti. Jedan od mojih ciljeva je bio da to bude jednostavno poput stiskanja i držanja likea", dodao je Zuckerberg i predstavio "ljubav", "haha", "wow", "tuga" i "ljutnja" emotikone.

  "Ljubav je zasad najpopularnija reakcija, a čini mi se da bi tako i trebalo biti", zaključio je Zuckerberg.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE