Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ingeborg Ofsthus nova generalna direktorka Telenora Srbije

  Ingeborg Ofsthus imenovana je generalnom direktorkom Telenora Srbije od 1. marta 2016, a Ove Fredheim, koga će naslediti, preuzima nove dužnosti u okviru Telenor Grupe.

  Ingeborg Ofsthus je u Telenoru od 1998. Bila je izvršna direktorka Tehnike Telenora u Srbiji od septembra 2012. Pre toga, Ingeborg je bila na nekoliko upravljačkih funkcija u tehnici u Telenorovim operacijama u Nemačkoj, Norveškoj i na Tajlandu. Radila je na različitim pozicijama unutar Telenor grupe, uključujući osnivanje i vođenje „CTO foruma“, a poseduje i iskustvo pokretanja dva grinfild mobilna operatora. Ingeborg ima diplomu mastera nauke elektronskih komunikacija, Norveškog univerziteta nauke i tehnologije (NTNU).

  “Srećna sam i počastvovana što mi je pružena prilika da vodim Telenor u Srbiji. Sa jakim brendom, vrhunskom mrežom i inovativnim uslugama imamo dobru osnovu za dalje jačanje liderske pozicije na tržištu. Radujem se što ću nastaviti da radim sa kompetentnim i posvećenim timom i što ćemo razvijati nove usluge za dobrobit naših korisnika i društva u celini”, kaže Ingeborg Ofsthus, nova generalna direktorka Telenora u Srbiji. 

  Ove Fredheim na poziciji je generalnog direktora Telenora Srbije od septembra 2012. Imao je značajnu ulogu u uspešnom lansiranju Telenor banke, najbrže rastuće banke u zemlji i regionu. Kao predsednik Saveta stranih investitora, Freheim je pokazao veliku posvećenost razvoju Srbije i izvan industrije telekomunikacija.
   

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE