Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Knjaz Miloš

    KNJAZ DEMANTUJE: Niko nije dobio otkaz

    Kompanija Knjaz Miloš demantovala je navode Levice Srbije da je više od 200 radnika tog preduzeća dobilo otkaze, ocenivši da je reč o zloupotrebi u svrhu političke kampanje.

    Kako je u saopštenju navela direktorka korporativnih i regulatornih poslova kompanije "Moji brendovi" Svetlana Glumac, niko od zaposlenih u kompaniji Knjaz Miloš nije dobio otkaz već je logistika preduzeća dugoročno poverena strateškom partneru.

    "Nakon detaljne analize i procene rezultata poslovanja, opredelili smo se za unapređenje osnovne delatnosti, proizvodnje. Kao i većina drugih kompanija na tržištu, u cilju poboljšanja poslovanja odlučeno je da logistiku, koja nije primarna delatnost kompanije, dugoročno poverimo strateškom partneru, regionalnom lideru u pružanju usluga iz oblasti transporta, skladištenja i logistike", piše u saopštenju.

    Dodaje se da je zaposlenima ponuđeno da pod istim uslovima nastave rad kod logističkog partnera kompanije."Tokom više od 200 godina postojanja i uspešnog poslovanja Knjaz Miloš, jedna od vodećih srpskih kompanija i lider na tržištu mineralnih voda, nikada nije dovođen u političku konotaciju, niti je za to bilo osnova", kazala je Glumac.

    Levica Srbije saopštila je da je "više od 200 radnika posle 30 godina u Knjaz Milošu ostalo bez posla". 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE