Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ovo je BIZLife IZJAVA GODINE!

    I petu godinu zaredom izbor za najbolju Izjavu godine pao je na jednog umetnika. Radoslav Rale Milenković sa ovom izjavom praktično je „upao“ u poslednjem trenutku, a prema broju „lajkova“, „šerova“ i komentara na Facebooku, što je bio kriterijum za ovogodišnji izbor, „za dlaku“ je pobedio novinara Dražu Petrovića i profesorku Srbijanku Turajlić.

    Rale Milenković je ovog meseca na televiziji N1 izjavio:

    "Danas smo u Vučićevom vremenu, čoveka koji ne spava i ne prestaje da radi…Vučić Izaziva u meni duboko sažaljenje. Voleo bih da odspava malo, da bi potrajao. Ovako se stalno osećam krivim, što on radi i ne spava, jer kako da vi ne spavate? Mene plaši ta nadljudska mera. Mi smo imali ogromnu nadu da će odlaskom Miloševića biti bolje, da će sutra sve da bude pravedno, ali očigleno da to nije moguće. Treba da nas oslobode krivice da se divimo nečijoj natčovečnosti I da sve dobije neku ljudsku meru. Čini mi se da je Marks rekao osam sati radiš, osam sati neke duhovne aktivnosti, osam sati spavaš. Premijer propagira nezdrav život".

    Ovo je peti put kako biramo Izjavu godine, a u prethodne četiri, dva puta je pobednik bio glumac Milan Lane Gutović (2013. i 2014.). Muzičar Zoran Kostić Cane pobedio je 2012.godine, dok je glumac Nikola Kojo bi najbolji u prvom izboru 2011.godine.

    Hvala našim čitaocima što su nam i ove godine pomogli u izboru.

    Foto: Medija centar Beograd

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE