VIDEO: Kruna Mis univerzuma uručena pogrešnoj devojci

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  VIDEO: Kruna Mis univerzuma uručena pogrešnoj devojci

  Internet je planuo nakon što je na Izboru za mis univerzuma krunisana pogrešna devojka, a sve greškom voditelja programa. Ushićena lepotica je nakon samo nekoliko sekundi morala da preda krunu drugoj.

  Prvo je za pobednicu proglašena Mis Kolumbije Ariadna Gutierrez. Ona je u suzama primila lentu i delila pozdrave publici. Ipak, na njenu žalost, oglasio se voditelj programa Steve Harvey sa velikim izvinjenjem i objavom da kruna ipak pripada Mis Filipina Pia Alonzo Wurtzbach.

  Haštag na Twitteru Izbora za mis je te noći bio najkorišćeniji na celoj planeti, a post na zvaničnoj Facebook stranici je bio podeljen 62.000 puta sa 17.000 komentara korisnika širom sveta, objavio je BBC. Prava pobednica je izjavila da joj je veoma žao i da ne želi da je drugi gledaju kao nekoga ko je preoteo krunu drugoj devojci kojoj želi sve najbolje. Dok je prva pratilja izjavila da se sve dešava sa razlogom i da je srećna zbog svega što je uradila.

  Opšti zaključak je bio da se greške događaju i da su obe devojke prelepe. A koja zaista zaslužuje lentu najlepše devojke u univerzumu, prosudite sami:

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE