Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    DOČEK NOVE GODINE NA PLANINI? Bolje požurite

    Ukoliko ste planirali da novogodišnje praznike provedete na nekoj od naših planina,od kojih su najtraženije Kopaonik, Zlatibor, Tara i Stara planina požurite – jer je ostalo vrlo malo slobodnih mesta.

    Ove godine među najtarženijima jeste Stara planina, Hotel Falkensteiner, kao i Kopaonik, gde dan po osobi kosta oko 40 evra”, kazu za BIZLife iz jedne  turističke agencije.

    Kako se doček približava, a broj slobodnih mesta ubrzano nestaju, tako i raste cena za preostale sobe i apartmane. Cene smeštaja sada se kreću od 40 do 70 evra po osobi za jedan dan, a na raspolaganju su uglavnom dvokrevetne i trokrevente sobe, na bazi dva noćenja.

    Vlasnici apartmana na Tari kažu da je ove godine ova planina izuzetno tražena, i da je trebalo rezervisati mnogo ranije. Kao razloge za to navode sa jedne strane jeftini smeštaj, a sa druge blizinu planini Zlatibor.

    Ako ste mislili da je lakše naći smeštaj na nekoj od ,,manje” popularnih planina, grešite.

     ,,Sve je popunjeno već deset dana. Smeštaja u apartmanima uopšte nema, jedino gde se može naći neka slobodna soba je u hotelima gde se paket aranžmani kreću od 16 do 23.000 dinara”, za BIZLife kaže agent za smeštaje na Divčibarima.

    Kako bismo olakšali potragu onima koji još uvek nisu rezervisali, navešćemo vam nekolio hotela I apartmana sa slobodnim mestima. Tako, na Zlatiboru su vam na raspolaganju: Vila Smokvica i Hotel President, na Staroj planini mesta ima u Hotelu Horizont i Sani. Zatim, na Kopaoniku sobodnih soba ima u Apartmanima RentaKop, Hotel Junior, AS Apartmani, a na Tari smeštaj možete potražiti u Konačištu Osmica ili Hotelu Aura.Svakako požurite sa rezervacijama, jer u svim ovim smeštajima ostalo je još malo slobodnih kreveta.

    Foto: pixabay

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE