Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otvorena nova GAZPROM benzinska stanica

    Kompanija NIS svečano je otvorila GAZPROM benzinsku stanicu na Novom Beogradu, u prisustvu rukovodstva kompanija „Gasprom njeft“ i NIS, kao i državnih i gradskih zvaničnika.

    Svečanosti su prisustvovali Vadim Jakovljev, predsednik Odbora direktora NIS-a, Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a, Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije, Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, kao i članovi Odbora direktora NIS-a.

    Na savremenoj i najnovijoj benzinskoj stanici NIS-ovog premijum brenda kupcima su 24 sata dnevno na raspolaganju visokokvalitetni derivati evro 5 kvaliteta proizvedeni u Rafineriji nafte Pančevo. Deo ponude je i novi visokooktanski premijum benzin G-Drive od 100 oktana koji pruža prvoklasnu zaštitu motora, povećava njegovu snagu i poboljšava dinamiku ubrzanja. Nova GAZPROM benzinska stanica uvrstila je u svoju ponudu i TNG. Osim visoko kvalitetnog goriva, potrošačima je na raspolaganju i širok spektar dopunskog asortimana u prodavnici, bogata gastronomska ponuda, veliki izbor „illy“ kafe vrhunskog kvaliteta, kao i besplatni pristup bežičnom internetu.

    GAZPROM benzinska stanica „Novi Beograd“ izgrađena je u skladu sa strogim ekološkim propisima i savremenim tehnološkim standardima, opremljena savremenom opremom i dvostranim multipleks automatima za točenje goriva.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE