Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    `Ako preživi `Grupa Zastava vozila` to će biti za Nobelovu nagradu`

    Ako preživi "Grupa Zastava vozila" to će biti za Nobelovu nagradu iz ekonomije, rekao je Milan Ćulibrk, glavni urednik NIN-a u sinoćnoj emisiji Upitnik na RTS-u.

    Gosti na Javnom servisu sinoć su pored Ćulibrka bili i ministar privrede Željko Sertić i direktor Pošte Srbije Milan Krkobabić.

    „Premijer je rekao i da je najveći problem za ovu Vladu će biti ti ekonomski mrtvaci, baš ih je tako doslovno nazvao. I ja mislim da je to opravdano tako nazvao zbog gubitaka koje stalno prave. A pošto ministar (Sertić) ne sme da kaže, a ja mogu na osnovu podataka koje posmatram iz finansijskih knjiga ako preživi "Zastava Grupa vozila" to će biti za Nobelovu nagradu iz ekonomije,“ rekao je Ćulibrk i dodao da je ista situacija kada su u pitanju i RTB "Bor",  FAP i Ikarbus.

    Na sugestiju Krkobabića da su to „projekcije i prejudiciranje“, Ćulibrk je rekao da se „za to zaslužuje Nobelova nagrada.“

    Ćulibrk je dodao i da nam „jeste sad bolje, ali ne treba preterivati.“

    „Mi smo po stopi rasta u ovoj godini po procenama MMF-a na skoro 160. mestu od 180 i nekoliko država, a poslednji smo u regionu,“ rekao je glavni urednik NIN-a na RTS-u

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE