Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zašto Kesić sezonu završava u novembru?

  Televizija B92 najavila je za subotu poslednju epizodu "24 minuta sa Zoranom Kesićem" u ovoj sezoni, a pitanje je zašto je kraj sezone već u novembru.

  Emisija Zorana Kesića i Njuzovaca u jesenjoj sezoni traje tek 2 i po meseca, a komentari da ovo ima veze sa izborima, koje svi najavljuju, sve se više šire društvenim mrežama. Da podsetimo, jesenja sezona emisije u 2014. završila se početkom januara 2015.

  U međuvremenu javio se i autor emisije Zoran Kesić koji je za Betu potvrdio da će u subotu 28. novembra biti emitovana poslednja epizoda u ovoj sezoni, a da televizija B92 još nije ponudila aneks ugovora koji bi omogućio nastavak rada.

  "Ugovor za 30 epizoda nam ističe ovom epizodom u subotu. Iako je želja naše ekipe bila da nastavimo da radimo bez prekida i u decembru, B92 nam nije ponudila aneks ugovora koji bi omogućio nastavak rada. Zašto nije, to je pitanje za B92. Mi želimo da radimo", rekao je Kesić za agenciju Beta.

  On je naveo da je ekipi "24 minuta" rečeno da će u naredne dve nedelje biti dogovoren nastavak saradnje u 2016. godini.

  "Čekamo poziv B92 i nadamo se nastavku saradnje i u sledećoj godini. Ako me pitate da li mi je teško i da li se čudno osećam što sledeće nedelje neće biti emisije – o da!", rekao je Kesić.

  Kao gosti u poslednjoj epizodi u subotu od 21 čas, najavljeni su multimedijalni umetnik Rambo Amadeus i analitičarka Tamara Skrozza.

  >>>> VIDEO: Kesić je video Vučića

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE