Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Sa sezonskim ski passom tri dana na Jahorini

    Prilikom kupovine sezonske ski karte u Srbiji, skijaši će moći tri dana besplatno da skijaju na Jahorini, a vlasnici sezonske ski krate iz Olimpijskog centra Jahorina imaju pravo na dva dana besplatnog skijanja u ski centrima u Srbiji.

    Ovakav aranžman omogućen je Ugovorom o poslovnoj saradnji, koji su Skijališta Srbije i Olimpijski centar Jahorina potpisali u Banjaluci, u okviru Foruma o privrednoj saradnji Republike Srpske i Srbije.

    Kako se navodi, tim ugovorom skijaši i borderi prilikom kupovine sezonske ski karte u Srbiji, stiču mogućnost tri dana uzastopnog besplatnog skijanja na Jahorini, a vlasnici sezonske ski krate iz Olimpijskog centra Jahorina imaju pravo na dva dana besplatnog skijanja u ski centrima Kopaonik, Stara Planina i Tornik na Zlatiboru.

    Vršilac dužnosti direktora Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić kazao je da se potpisivanjem ovog ugovora nastavlja regionalno povezivanje i saradnja između Republike Srpske i Srbije.

    Direktor Olimpijskog centra Jahorina Velibor Lazarević rekao je da je da su srpska skijališta napravila veliki pomak u razvoju skijaškog turizma u regionu, što je podsticaj Jahorini da nastavi sa unapređenjem svoje ponude.

    "Jahorina ima brend olimpijske planine, što ima svega 22 planine u svetu. Po uzoru na Skijališta Srbije, koje je Vlada Srbije prepoznala kao bitan resurs, nadamo se da će Vlada RS prepoznati značaj Jahorine i nastaviti započeta ulaganja kako bi ova turistička destinacija bila što konkurentnija", naglasio je Lazarević.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE