Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    10 razloga zašto su žene kao vino

    Iako naša kultura generalno slavi mladost, postoji mnogo onih koji poštuju i cene starije. Iskusni novinar Andy Rooney napisao je, između ostalih, i jedan sjajan članak o ženama u četrdesetim godinama – „Što sam zreliji, više cenim žene koje imaju preko 40 godina.“

    Evo nekoliko razloga:

    Žena koja ima preko 40 godina neće vas probuditi u toku noći i reći: „O čemu misliš?“ Nju nije briga o čemu mislite.

    Ako žena u četrdesetim ne želi da gleda utakmicu, neće sedeti sa vama i žaliti se na vaš izbor. Radiće ono što želi. I to je obično nešto interesantnije.

    Žena u četrdesetim poznaje sebe dobro da bi bila sigurna u to ko je ona, šta je ona, šta želi i od koga. Nju nije briga šta bi mogao da misliš o njoj i o tome šta radi.

    Žene preko 40 su dostojanstvene. Povremeno ćete imati žustre svađe u operi ili usred skupog restorana. Naravno, ako zaslužujete, neće se ustručavati da vas ubiju, ako misle da mogu da se izvuku sa tim zločinom.

    Starije žene darežljivije su sa pohvalama, često iako su nezaslužene. One znaju šta znači biti nedovoljno cenjen.

    Žena iznad 40 godina je toliko sigurna u sebe da može da te upozna sa svim svojim prijateljicama.

    Mlađa žena sa muškarcem češće će ignorisati čak i svoje najbolje prijateljice zato što ne veruje dovoljno svom muškarcu kada je sa ostalim ženama. Starija žena neće ni najmanje brinuti ako vas privuče njena prijateljica jer zna da je niko neće izdati.

    Žene postaju pametnije što su starije. Nikada ne morate da priznate svoje grehe ženi koja ima preko 40 godina. One uvek znaju.

    Starije žene izgledaju dobro kada stave svetlo-crveni karmin. To ne važi za mlađe žene. Jednom kada budete videli boru ili dve na njoj, žena iznad 40 postaće vam privlačnija od bilo koje mlađe žene.

    Starije žene su otvorenije i iskrenije. Kazaće vam ravno u lice da ste budala, ako se tako i ponašate! Nikada ne morate da se pitate “na čemu ste” sa njom.

    Foto: Pixabay

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE