Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kako putem partnerstva ostvariti preduzetničku viziju?

    Novembarski Business Café događaj  donosi nam novu temu i nove goste koji će podeliti svoja poslovna iskustva na temu ‘Partnerstvom do preduzetničke vizije’, u sredu 25. novembra u 18h u Azzaro Red Clubu.

    O ostvarenju svojih preduzetničkih snova i vizija kroz poslovno partnerstvo govoriće:

    Branimir Gajić, osnivač i suvlasnik internet kompanije Infostud iz Subotice
    Dušan Basalo, osnivač i Senior partner u konsultantskoj kompaniji Atria Group koja je prisutna na teritoriji Srbije, Češke, Švajcarske i Portugala.
    Sonja Dakić, osnivač i suvlasnica preduzeća DajDaj iz Beograda i dobitnica priznanja za inovativnost

    Šta je zajedničko ovim sjajnim i uspešnim ljudima? Da li su postigli sve ciljeve u svom životu? Da li je uvek bilo lako i jednostavno? Šta možemo da naučimo i saznamo od njih?

    Zahvaljujući velikom interesovanju i odzivu posetilaca da se međusobno povežu, podele iskustva, dogovore saradnje i čuju reci podrške i motivacije odabranih uspešnih preduzetnika, Business Café je afirmisan ne samo kao networking događaj, već nezaobilazno mesto u procesu građenja vlastitog biznisa. Pored toga što daje priliku svim prisutnima da razmene iskustva s ostalima, upoznaju se međusobno i sa uspešnim  preduzetnicima čije poslovanje se ponekad odvija širom planete i teško se do njih dolazi, Business Café pruža podršku malim, neafirmisanim biznisima i preduzetnicima. Koristeći svoje mreže kontakata, pomažemo i gradimo vaš biznis zajedno.

    Dođite  i vi,  spremite pitanja za naše goste, iskoristite priliku da saznate njihova iskustva i savete primenjive za razvoj poslovanja vaše kompanije i ponesite vizitkarte kako biste ih razmenili sa što više prisutnih.

    Restoran Azzaro Red Club i Business Cafe dočekaće vas sa pićem dobrodošlice uključenim u cenu ulaznice a ljubazno osoblje uslužiti ukoliko želite da uživate u dodatnoj ponudi pića i lepom ambijentu.

    Kako do ulaznice:
    Ulaznice po ceni od 1.000 dinara mogu se  nabaviti preko servisa Eventim  – ličnim dolaskom ili plaćanjem online, zatim, u pošti ili banci opštom uplatnicom ili preko računa firme (za plaćanje preko firme potrebno je poslati zahtev na [email protected]). Ulaznice se mogu preuzeti na prodajnom mestu Eventima, na željenoj adresi putem kurirske službe ili se mogu odštampati kod kuće odabirom opcije Print@home.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE