`Napadi na mene su usmereni na Vučića`

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  `Napadi na mene su usmereni na Vučića`

  Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je, komentarišući objave Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK), rekao da su to napadi koji nisu usmereni na njega, već na premijera Aleksandra Vučića.

  "Setite se šta je bilo sa prisluškivanjem. Nikola Petrović (direktor EMS) je prošao poligraf, druga osoba je odbila da ode na poligraf, a treća se se nije ni pojavila", kaže Mali.

  Gostujući u Beogradskoj hronici, Mali je rekao da napadi KRIK nisu usmereni protiv njega već protiv premijera Vučića, dodajući da misli da "niko pametan nije poverovao" da je on vlasnik 24 stana u Bugarskoj, kako je tvrdio KRIK.

  >>>>Mali ne daje ostavku, već tuži

  "Čak i oni koji su to izneli, shvatili su koju su besmislicu napisali. Imam jedan stan, s porodicom tamo idem na letovanje. Ne idem na Brione", navodi Mali.

  Komentarišući pisanje KRIK da je kao službenik Agencije za privatizacju pomogao ocu da kupi proizvođača vagona "Bratstvo", Mali je rekao da na razume šta je sporno u tome što su naveli "takozvani istraživački novinari".

  "Zbog čega se spominju stvari koje su se desile 2003? Šta su tada ti novinari radili? Ja se privatnim poslom bavim već 20 godina i valjda sam stekao neki novac", kaže Mali i pita "da li postoji bilo koja afera koja prati rad gradske uprave od kad sam gradonačelnik".

  Kada je reč o određenim medijskim navodima da je kompanije Air Serbia u gubitku od 75 miliona evra, Mali navodi da je realno stanje stvari da je nacionalna aviokompanija jedna od najboljih stvari koje je Vlada Srbije uradila.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE