Ovo niko normalan ko se bavi politikom u Srbiji ne bi rekao

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ovo niko normalan ko se bavi politikom u Srbiji ne bi rekao

  Premijer Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da je MMF dozvolio povećanje plata i penzija, i to veće nego što je očekivao, ali da on neće ići sa tim maksimumom.

   Premijer je precizirao da će iskoristiti "manji okvir od dozvoljenog za povećanje plata i penzija", jer je novac potreban i za investicije i zapošljavanje mladih.

  "MMF bi nam dozvolio da više povećamo plate i penzije nego što sam mislio, ali ja to neću. Eto, neću", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije i primetio da bi to malo ko tako otvoreno rekao, ali da se on ponaša ogovorno i da vodi računa o interesima zemlje.

  "Ovo niko normalan ko se bavi politikom u Srbiji ne bi rekao, ali evo ja sam rekao zato što me ne zanima ko će da glasa za mene, već da Srbija bude zdrava zemlja, zato što želim u budućnost i da se menjamo", poručio je premijer.

  On je objasnio da će da novac u budžetu "držati na niovu na kome će imati više rezervi za investicije i za programe za zapošljavanje mladih". Premijer je rekao da je MMF dozvolio veće povećanje od očekivanog zbog dobrih rezultata.

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE