Beograd bogatiji za još jednu pametnu zgradu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beograd bogatiji za još jednu pametnu zgradu

  Prestonica može da se pohvali novom pametnom zgradom u samom srcu grada na samo nekoliko koraka od Narodnog pozorišta, a u kojoj stanari na samo jedan dodir mogu da kontrolišu sistem rasvete, grejanja, klimu i sve kućne uređaje.

  Dnevna soba

  Ovo luksuzno zdanje u Dobračinoj ulici poseduje spa i relax zonu (fitnes centar, unutrašnji bazen, saunu, tursko kupatilo), 20 podzemnih parking mesta, 760 metara kvadratnih poslovnog prostora i tri posebna ulaza. Visok kvalitet gradnje, najmodernija oprema, napredni centralni sistem za klimatizaciju koji obezbeđuje četiri različite temperaturne zone u svakom stanu svrstavaju Infinity zgradu u red najmodernijih zdanja u Beogradu.

  Velika trpezarija

  Stambenu oazu u epicentru grada neimari zovu ’nevidljiva čarolija’, a fasada u obliku talasaste vode sprečava buku i kreira prijatnu mikroklimu u stanovima.

  Spavaća soba

  Infinity je napravila pravu pometnju na tržištu nekretnika. Oni koji su već u potrazi za stanovima velike kvadrature i modernog dizajna znaju koliko je teško naći takav stan u samom centru grada. Zbog toga je Infinity zgrada za takve kupce pravi izbor. U ponudi je pet luksuznih stanova od 245-250m2 i jedan duplex od 450m2 sa očaravajućim pogledom na grad.

  Toalet

  Terasa

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE