Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Najboljom fotografijom na krstarenje Mediteranom

    Svečanim uručenjem nagrada autorima najboljih fotografija mediteranskog obroka, u Maxi supermarketu Alonso zvanično je završen konkurs „Dani Mediterana“.

    Tokom mesec dana trajanja konkursa na Maxi Facebook stranu pristiglo je više od  400 lepih fotografija i recepata mediteranskih jela od kojih je najbolju poslao Čedomir Biheljović koji je i osvojio prvu nagradu – krstarenje mediteranom za dvoje, dok su Anita Grujić, Snežana Nikolić, Biljana Josimov i Ana Đokić, nagrađene vikend putovanjem za dvoje u mediteranske gradove. Još 100 autora fotografija, koje su po mišljenju žirija bile najzanimljivije, osvojili su poklon pakete sa najlepšim mediteranskim proizvodima.

    U proteklih mesec dana kupci su imali priliku da kupovinom barem jednog od naznačenih proizvoda iz Italije, Španije, Francuske i Grčke steknu pravo na učešće u konkursu „Dani mediterana“. Nakon kupovine, kupci su na Maxi FB strani, u okviru aplikacije „Dani mediterana“  postavljali  fotografije i recepte omiljenih mediteranskih obroka.  

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE