Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Posetite renoviranu kancelariju Tarkett SEE u Beogradu i Tarkett Akademiju

    Jedan od osnovnih ciljeva kompanije Tarkett, svetskog lidera u prozvodnji podnih obloga, je da svojim klijentima i profesionalcima sa kojima sarađuje uvek pruža punu podršku i pomoć u pronalaženju najboljih rešenja za njihove najrazličitije projekte.

    Renovirana Tarkett kancelarija u Beogradu

    U Beogradu, ovu pomoć i podršku partneri kompanije mogu da potraže u kancelariji Tarkett SEE na adresi Nebojšina 20.

    Prostor kancelarije je sada renoviran, tako da preduzimači, partneri u prodaji, arhitekte, dizajneri enterijera, ali i korporativni klijenti kojima je potrebno renoviranje ili opremanje prodajnih ili poslovnih prostora, mogu u novom ambijentu da dobiju sve potrebne informacije ili korisne konsultacije, bilo da se radi o preporukama i pravim odgovorima na specifične zahteve projekta, pitanjima dizajna enterijera, prodaje…ili samim podnim oblogama kao što je vrhunski višeslojni Tarkett parket.

    Posete Tarkett SEE kancelariji u Beogradu se zakazuju na [email protected]

    Tarkett Akademija u Bačkoj Palanci

    Tarkett pruža pomoć i podršku svojim partnerima i u Tarkett Akademiji, jedinstvenom trening centru i izložbenom prostoru na više od 1.000 m2 u Bačkoj Palanci, u kom Tarkett SEE ovu sveobuhvatnu podršku pruža profesionalcima iz Srbije, ali i cele Jugoistočne Evrope.

    Otvorena u maju 2014. godine, Akademija pruža posetiocima mogućnost da se lično uvere u kvalitet i primenu raznovrsnih Tarkett rešenja u svim segmentima: od stambenih, ugostiteljskih i prodajnih objekata, preko obrazovnih i zdravstvenih ustanova, do prostora namenjenih sportu, bilo da su u pitanju fiskulturne sale ili objekti u kojima se odvijaju vrhunska profesionalna takmičenja.

    Uz to, Akademija je savršeno mesto i za detaljno upoznavanje sa kvalitetima i performansama samih proizvoda – višeslojnog Tarkett parketa, laminata, vinila, linoleuma i sportskih podnih obloga.

    Kako bi kvalitet Tarkett podnih obloga bio zagarantovan, ništa se ne prepušta slučaju – u okviru Akademije nalazi se i odeljenje za ugrađivače – trening centar gde profesionalci mogu da prođu obuku za instalaciju i savladaju sve tajne ugradnje Tarkett podnih obloga. Nakon obuke, oni postaju Tarkett sertifikovani podopolagači, spremni da krajnjim korisnicima obezbede pun kvalitet i dugotrajnost proizvoda.

    Ipak, možda i najvažnija namena Tarkett Akademije je razmena – ona je mesto susreta sa partnerima i stručnjacima na zajedničkom zadatku – stvaranje enterijera koji inspirišu i pružaju udobnost, zdravlje i sigurnost. Zbog toga, sastavni deo Akademije su i najsavremenije opremljeni zajednički prostori za sastanke i prezentacije.

    Bez obzira da li ste arhitekta, inženjer, dizajner, distributer, maloprodavac ili ugrađivač podnih obloga, Tarkett je tu da vam pruži vrhunska profesionalna rešenja i stručnost i podršku u svakoj fazi vašeg projekta.

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE