Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Uskoro besplatan taksi za žene

    Serbia Fashion Week na ulice šalje svoj neobični taksi koji će dame obožavati, a u kojem će se iste voziti sigurno i besplatno, a usput će ih ulepšavati profesionalci od kojih će mnogo naučiti ali i dobiti poklone sa šminkom.

    U narednom periodu, U Beogradu i Novom Sadu ćete primetiti jedan zanimljiv taksi . Serbia Fashion Week taksi saobraćaće svakog dana od 21. do 28. oktobra u Novom Sadu, u saradnji sa udruženjem Naš taksi i od 29. oktobra do 5. novembra u Beogradu, u saradnji sa udruženjem Taksi Taxi. Kada ugledate vozilo obeleženo znakom Serbia Fashion Weeka, obavezno ga zaustavite jer će vas besplatno odvesti na odredište, a unutra vas čeka profesionalna šminkerka koja će vas ulepšati i posavetovati o načinima i trikovima šminkanja. A kada budete izlazili iz taksija, dobićete i poklone u vidu paketića sa Inglot šminkom. 

    Preporučujemo vam da u toku trajanja akcije pratite oficijelnu Facebook stranicu Serbia Fashion Weeka na kojoj ćete moći da saznate tačnu lokaciju vozila u datom trenutku. 

    Foto: Vanja Ivošević

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE