Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Foto vest: Novi hotel u srcu Beograda

    U samom srcu Beograda zvanično je otvoren novi hotel Courtyard Marriott sa četiri zvezdice, namenjen pre svega poslovnim ljudima, turistima i svima koji mogu da izvoje od 115 evra za noć u tom ekskluzivnom zdanju.

    Hotel, u koji je investitor, kompanija PSP-FARMAN, uložila skoro 20 miliona evra, počeo je da radi polovinom septembra, i popunjenost će od kraja ovog meseca biti skoro 50 odsto, rekao je generalni direktor hotela Mislav Mikašek i istakao da su veoma zadovoljni posetom na samom startu rada i da očekuje biznismene iz celog sveta.

    Hotel ima 112 standardnih soba, površine oko 22 kvadratna metra, sa modernim kupatilima, opremljene barom, TV, internetom, peglom, kao i dva studija od po 44 kvadrata. "Takođe, imamo restoran sa mediteranskom hranom, kao i regionalne specijalitete i pića", rekao je Mikašek.

    Objekat poseduje i garažu, teretanu, fitness centar, konferencijsku salu, rekao je Mikašek novinarima, koji su pre zvaničnog otvaranja u subotu uveče imali priliku da pogledaju sobe, restoran, konferencijsku salu i druge sadržaje.

    U novom hotelu biće otvoreno više od 100 novih radnih mesta, a poslovaće po visokim svetskim standardima i zahtevima čuvenog hotelskog operatera arriott international, koji upravlja sa 4.200 hotela širom sveta.

    Gradnja je završena u rekordnom roku od 14 meseci, a u radovima je učestvovalo 169 firmi. Hotel je smešten u centralnom gradskom jezgru Beograda, u neposredoj blizini Trga Republike, između Narodnog pozorišta i Narodnog muzeja.

    Pored ekskluzivne lokacije, objekat odlikuju unikatna arhitektonska rešenja, kako fasade, tako i čitave konstrukcije, kao i inženjerski sistemi koji doprinose energetskoj efikasnosti i funkcionalnosti. Hotel ima osam spratova i dva ispod zemlje, koji su iskorišćeni za parking i smeštaj savremene tehnike.

    Enterijer obogaćuje kolekcija savremene srpske umetnosti pod nazivom "Refleksija", i čine je 28 umetničkih dela koji su u konkurenciji od preko 20.000 radova odabrani da krase novootvoreni hotel Marriott u Beogradu.

    Foto: www.marriott.com

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE