Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Besplatne dečje predstave u Ušće Shopping Centru

    Autorski tim koji čine poznati mladi glumci Ivan Mihailović i Vaja Dujović, rediteljka  Maja Maletković, i pisac Sara Radojković, priređivaće do 25. novembra u  Ušće Shopping Centru besplatne interaktivne dečje predstave i radionice na temu umetnosti za stotine mališana.  

    Serijalom "Ušće umetnosti" najmlađi će moći da se na zanimljiv način upoznaju sa praksom i istorijom sedam umetničkih disciplina kroz edukativnu i interaktivnu predstavu.

    Predstave i radionice biće organizovane svake srede u periodu od 18:30 do 20 časova, u prostoru Food courta, na drugom spratu Ušće Shopping centra. Ulaz je slobodan.

    Kroz priču o princu Viktoru, kojem Vila umetnosti pomaže da savlada tajne sedam umetnosti da bi dobio krunu svog kraljevstva, najmlađi će se tokom osam nedelja upoznavati sa jednom od sedam umetničkih veština: književnošću, vajarstvom, slikarstvom, muzikom, arhitekturom, dramskim umetnostima i plesom. Svake nedelje princ Viktor treba da savlada po jednu od sedam umetničkih praksi. Poslednje nedelje, princ i deca rezimiraju svoja znanja iz svih sedam umetničkih veština, i princa Viktora vila i deca krunišu u kralja znalca svih umetnosti.

    Svaka predstava je koncipirana kao autonomna celina, iako sve predstave u kontinuitetu predstavljaju jedinstvenu tematsku celinu. Nakon svake predstave biće održane i radionice na temu umetnosti predstavljene tog dana.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE