Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Tigar pravi čizme za skandinavske armije i vatrogasce u Hong Kongu

    Kompanija Tigar a.d. zaštitnom obućom snabdeva armije skandinavskih zemalja i vatrogasne jedinice u Hong Kongu.

    Očekivana i ugovorena vrednost realizacije ove obuće je u vrednosti od 4.700.000 evra ili 117.000 pari obuće. Gumenu obuću vrhunskog kvaliteta i dizajna kompanije Tigar prepoznali su i kupci iz zapadne Evrope, Skandinavije, Azije i Amerike.

    Prema rečima Branislava Ćurića, izvršnog direktora za komercijalu i marketing Tigra a.d, inostranim tržištima pripada 75% realizacije Tigrovih proizvoda. “Kompanija Tigar zaštitnom obućom snabdeva armije skandinavskih zemalja i vatrogasne jedinice u Hong Kongu, tehnički najzahtevnijim proizvodima, koji moraju da zadovolje stroge funkcionalne uslove i uslove konkurencije u samom procesu tamošnje nabavke. U periodu od 2013. do 2016. godine, Tigar odgovara na visoke zahteve tendera nabavke vojnih čizama specijalne namene estonske, švedske i finske armije”, dodao je.

    Kompanija Tigar lansirala je i novu kolekciju modne i dečije gumene obuće za prve kišne dane. Kako ističu proizvođači, domaće gumene čizme koje su izrađene od visokokvalitetnih materijala i u skladu sa definisanim ekološkim standardima, spoj su bezbednosti, mode i tradicije.

     „Kupci na našem tržištu imaju široku ponudu gumenih čizama u radnjama, ali čini se da i dalje nisu dovoljno edukovani o prednostima jedine domaće gumene obuće nad jeftinijim modelima. Za dečiju i modnu obuću to je veoma važno. Na primer, u obuću koja dolazi sa Dalekog istoka, zbog dugog transporta, ubrizgavaju se materije koje su štetne po zdravlje, kako bi se zadržao prvobitni izgled. Takođe, treba imati u vidu i prednosti gumene nad PVC obućom koja je hladna i na niskim temperaturama puca, a noga ne diše dobro. U našoj kompaniji veoma vodimo računa o tome, te otuda posedujemo sertifikat integrisanih menadžment sistema, kao znak visokog kvaliteta naših proizvoda. Ovih dana ulazimo u projekat razvoja i komercijalizacije čizme sa motivima pirotskog ćilima u saradnji sa udruženjem Damsko srce, dva brenda u jednom – kaže Danijela Aleksov, marketing menadžer u Tigru a.d.

    U ovoj godini u okviru akcije „Najbolje iz Srbije” Tigar obuća dobila je nagradu u kategoriji najbolji robni brend, čime je potvrdila osmodecenijsku tradiciju, kvalitet i originalnost.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE