Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Fly Fly Travel proglašen za najbolju turističku agenciju u Jugoistočnoj Evropi

    Na 5. Biznis konferenciji „SEET 2015“ održana je dodela „Brand Leader Award 2015“, a dobitnik  ove nagrade je Fly Fly Travel, kao najbolja turistička agencija Jugoistočne Evrope u oblasti prodaje avio karata.

    Nagrada „Brand Leader Award“ je prestižna nagrada koja se dodeljuje samo liderima iz svojih oblasti delovanja. Dodeljuje se na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda. Dodeljuje se dvanaest godina u cilju afirmacije najistaknutijih pojedinaca, kompanija, institucija i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji potencijala i kreiranja konkuretnog imidža turističke industrije regiona.

    Kompanija Fly Fly Travel osnovana je 2009. godine, bavi se rezervacijom i prodajom avio karata i turističkih aranžmana. Fly Fly Travel mimo Srbije trenutno posluje u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Turskoj a u narednom periodu je planirano otvaranje predstavništava u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji. Potvrda kvaliteta je došla i od Privredne Komore Srbije 2014. godine kada je dobijen sertifikat za poslovnu izvrsnost „Excellent SME Serbia“  a potom i priznanje Vip BizPartner 2014, koje se dodeljuje najuspešnijim porodičnim firmama.

    Fly Fly Travel  je po mnogo čemu lider u regionu a ono što možemo da izdvojimo je :

    –              Fly Fly Academy – prvi privatni centar za obuku kabinskog osoblja 

    –              Fly Fly App – prva aplikacija za avio karte u regionu 

    –              Fly & Travel Magazine– jedini mesečnik koji obrađuje teme turizma i civilne avijacije

    –              Fly Fly Shop – jedina prodavnica namenjena prodaji maketa aviona u regionu

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE