Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kako da bolje poslujete u digitalnoj sadašnjosti?

    Webiz program poslovne edukacije po drugi put biće održan u Subotici, u hotelu Galleria, od 6. do 8. novembra, pod nazivom "Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti". Ukoliko želite da unapredite svoje poslovanje uz pomoć interneta, bavite se internet marketingom ili savremenim tehnologijama, ili se pak tek spremate da uplovite u te vode, pravo je vreme da donesete dobru poslovnu odluku i posetite Webiz poslovnu edukaciju, poručuje Vladimir Kovač, mendžer Webiz projekta.

    – Neki od najboljih domaćih predavača na Webizu će govoriti o Digitalnoj strategiji (Dušan Stojaković, Hemofarm), Promociji na internetu, Prodaji i naplati putem interneta (Dragan Varagić, online strateg i konsultant), Društvenim mrežama (Mihaela Turner, Homepage), i Integrisanim marketing komunikacijama (Goran Jankuloski, Executive Group). Nakon svakog predavanja slušaoci će čuti primere iz prakse nekih od najvećih komapanija u Srbiji i regionu, poput Naftne industrije Srbije, Coca Cole, hotela Galleria, Infostuda, Erste banke… Naročito smo ponosni što će predavanje održati i nemački predavač dr Dominik Mahr čija su evropska iskustva sa internet marketingom i upotrebom digitala pravo blago u domenu dobrih poslovnih saveta.

    Kako poslove ne radimo sa kompanijama i brendovima, već sa ljudima, organizatori Webiza veliku pažnju posvetili su networking-u, kao važnom segmentu događaja na kome bi slušaoci mogli da upoznaju svoje potencijalne saradnike, razmene kontakte, zakažu sastanke i razgovaraju o mogućoj saradnji.

    Organizatori Webiz projekata od samog početka neguju običaj da svoje goste obraduju bogatim poklon paketima. Ove godine svi slušaoci edukacije dobiće nezaobilazno štivo za one koji žele da se bave marketingom – knjigu Filipa Kotlera Principi marketinga, kao i bocu vina Vinarije Zvonko Bogdan.

    Cena kotizacije po osobi iznosi, kao i prošle godine, 160 evra+PDV. Za više informacija o događaju posetite edukacija.webiz.rs

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE