Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Savršen kutak za poslovne ljude i velike hedoniste

    Duh svetskih vinograda stigao je u srpsku prestonicu. Poznavaoci i ljubitelji  vina, kvalitetne kuhinje i dobrog druženja konačno su našli svoj beg od svakodnevice u centru Novog Beograda. Poznati vinski restoran Wine Art otvorio je novi lokal u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled, gutljaj, zalogaj…

    „Nekoliko čaša vina sklope hiljadu poslova“ kaže stara kineska poslovica, a mi predlažemo da i nakon teškog poslovnog dana odmor i užitak potražite u vinskom baru Podrum NOVI. Svoju oazu mira nađite u maštovitoj bašti koju krase stabla pravih maslina čiji se mirisi stapaju sa aromom vina. Prirodan ambijent drveta i kamena, prijatna muzika i odlična lokacija odvešće vaše misli negde daleko.

    Ipak, u ovom vinskom restoranu nikada nije dosadno. Takoreći od prvog  dolaska ćete se osećati kao domaći, a tako ćete biti i tretirani. Veoma je  verovatno da ćete naići na diskusiju ljubitelja vina od kojih ćete čuti zanimljive pikanterije i ponešto naučiti. Podrum NOVI je idealno mesto za sklapanje novih prijateljstava i upoznavanje ljudi koji vole da ugađaju sebi.

    Poseban deo vinskog bara predstavlja ’wine shop’ sa preko 400 etiketa iz Srbije i celog sveta. Prepustite se pravoj atmosferi dobrih vinarija i oprobajte raskošne sorte pića bogova koje će probuditi vaša čula naročito u kombinaciji sa parmezanom, ementalerom, briem i drugim sirevima.

    Zagolicajte svoja nepca dobrim odabirom pršuta nakon čega ćete osetiti novu aromu vina koju možete kombinovati sa uvoznim cigarama koje su u ponudi u cilju zadovoljenja vaših potreba. Poseban deo vinskog bara predstavljaju police sa brojnim sortama vina koje prekrivaju zidove.

    Planirate li da ostanete nešto duže i vreme provedete sa prijateljima ili poslovnim partnerima odlučite se za neki od odličnih specijeliteta koje nudi  kuhinja vinskog restorana Podrum NOVI. Ovde je sve po vašem ukusu od tartufa do kraka hobotnice, tatarskog bifteka, lososa, medaljona ali i neodoljive slatke poslastice.

    Kvalitet ovog posebnog restorana koji treba naglasiti ogleda se u čuvenim  vinskim večerama na kojima gostuju poznati srpski i strani vinari. Ovakvi događaji su prava prilika da čujete zanimljivosti o ovoj unikatnoj pasiji kao i da probate nova vina svetskog glasa.

    Prednost bara je veoma ljubazno i dobro obučeno osoblje koje će vam ispričati razne zanimljive priče o vinima i pomoći vam pri izboru istog. Njihov zadatak je širenje vinske kulture, uparivanje hrane i vina, preporuka vina, ali i  odgovaranje na sva vaša pitanja, tako da budite slobodni da ih pitate sve što vas zanima kao i da ih zamolite da vam otkriju male tajne velikih poznavalaca vina.

    Posebnu atrakciju predstavljaju enomati koji su od nedavno u upotrebi. Reč je o specijalnim uređajima za posluživanje vina ’na čašu’. Po uzoru na najveće  svetske prestonice, prvi put u Beogradu, gosti imaju priliku da sami biraju vina iz enomata uz pomoć vinske kartice. Gost uplaćuje kredit na posebne kartice, a ima priliku da proba vina i istražuje. Možete odabrati da li želite punu čašu, pola čaše ili samo probu vina.

    Više možete saznati na sledećem sajtu: www.wineart.co.rs

    I na Facebook profilu: Podrum & WineArt

    Foto: Aleksandar Bojković

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE